Standaard behandelingen bestaan niet

Standaard behandelingen bestaan niet bij Skincare Katwijk omdat de conditie en de behoeften van jouw huid van tijd tot tijd veranderen.
In overleg bepalen wij samen - tegen een vast tarief - de tijd die jij wilt investeren in de behandeling. Zo wordt je achteraf nooit verrast door bijkomende kosten.

Voor de behandeling wordt een vakkundige huidanalyse gedaan waarna een eerlijk - op maat - productadvies volgt.

Pro Skin

De ultieme voor jouw huid gepersonaliseerde treatment. Afhankelijk van jouw huidbehoefte bevat de treatment verschillende professionele actieve producten en worden handtools ingezet voor geavanceerde reiniging, productpenetratie en exfoliatie.

€39 - 30min     €79 - 60 min

Pro power peel

Onze sterkste en snelste chemische peeling. Deze unieke peeling met drie verschillende zuren biedt diepe exfoliatie die 100% wordt afgestemd op jouw huid. Deze behandeling richt zich effectief op verkleuring, textuur en onzuiverheden.

€59 - 30min     €119 - 60 min

Pro microneedling

Deze treatment activeert het huidherstel en de collageenproductie. Met geavanceerde technieken werkt deze treatment krachtig op donkere vlekjes, rimpels en vergrote poriën.

€139 - 60min

Pro nanoneedling

Wil je een zichtbaar gladdere huid en geen downtime? Exfolianten en professionele serums worden de huid ingebracht met een uniek apparaat met kleine kegeltjes, voor maximale productpenetratie..

€135 - 60min

Pro calm skin treatment

Verzacht huidcondities zoals eczeem, rosacea, psoriasis, atopisch eczeem, zichtbare roodheid en droogte. Deze gerichte treatment hydrateert, balanceert en herstelt de huidbarrière voor minder gevoeligheid en een kalmere huid.

€79 - 30min     €85 - 40 min

Pro clear skin treatment

Jouw reis naar een zuivere huid start hier. Poriënverzachtende technieken, extracties en anti-bacteriële werkstoffen werken samen om onzuiverheden tegen te gaan en de huid te kalmeren.

€79 - 30min     €85 - 40 min

Pro bright skin treatment

Vervaag donkere vlekjes en onthul een heldere huid. Deze treatment combineert een verhelderende peel met elektronische insluizing en professional-grade Vitamine C, Niacinamide en Hexylresorcinol, voor het effectief behandelen van hyperpigmentatie.

€85 - 40min     €130 - 60 min

Pro firm neck + skin treatment

Een uitgebreide workout voor het gezicht en de hals. Een verstevigende en conditionerende diepe weefselmassage wordt gecombineerd met hertexturerende en voedende actieve werkstoffen voor een stevigere huid.

€129 - 60min

Pro add-on treatment

Vraag naar onze gerichte add-on treatments

€29 - 20min