Standaard behandelingen bestaan niet

Standaard behandelingen bestaan niet bij Skincare Katwijk omdat de conditie en de behoeften van jouw huid van tijd tot tijd veranderen.
In overleg bepalen wij samen - tegen een vast tarief - de tijd die jij wilt investeren in de behandeling. Zo wordt je achteraf nooit verrast door bijkomende kosten.

Voor de behandeling wordt een vakkundige huidanalyse gedaan waarna een eerlijk - op maat - productadvies volgt.

Face Mapping®

Een professionele, nauwkeurige huidanalyse die de huidconditie in kaart brengt door iedere zone van het gezicht nauwkeurig te bekijken. Je ontvangt een persoonlijk Skin Fitness Plan met product- en behandeladvies bij een FaceMapping.

Gratis - 10 min

ProSkin 30

Een gepersonaliseerde behandeling gericht op een bepaalde zone of huidconditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken.

€36 - 30 min

ProSkin 30 Expert Active

Deze expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s Biosurface Peel. Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op een hoog niveau. Denk aan onzuiverheden, hyperpigmentatie of huidveroudering. Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd! Optioneel wordt ook geavanceerde apparatuur zoals wet/dry microdermabrasie (peeling), microcurrent (spierversteviging) en/of LED (collageen) ingezet om de behandeling te intensiveren.

€49,50 - 30 min

Pro Power Peel 30 | 60

Dermalogica’s meest krachtige peeling. Stimuleert de celvernieuwing en werkt op huidveroudering (fijne lijntjes), hyperpigmentatie en onzuiverheden. Door de Pro Power Peel laag op laag toe te passen ervaar je maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau! Het meest optimale resultaat bereiken we in kuurverband elke 2 weken, in 3 tot 6 behandelingen. De Pro Power Peel geeft mij de mogelijkheid om iedere klant zijn eigen unieke professionele peeling aan te bieden en daarmee de gezondheid van de huid te ondersteunen.

€45 | €90

FaceFit

Een 10 min behandeling gericht op een product of thema, of voor een specifieke behoefte van de huid. Er word gebruik gemaakt van professional-only producten. Voor een snelle boost van de huid. Bij aanschaf van €75,- aan Dermalogica producten, is de FaceFit gratis.

Gratis|€10 - 10 min

ProSkin 60

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat, volledig op maat gemaakt. We exfoliëren en verzorgen de huid met intensieve producten. Tijdens de behandeling word gebruik gemaakt van handapparatuur en professional-only producten.

€72 - 60 min

ProSkin 60 Expert Active

De meest ultieme, gepersonaliseerde intensieve behandeling. Heb je al vaker een ProSkin 60 ondergaan dan is deze behandeling de volgende stap. Tijdens deze behandeling wordt o.a. gebruik gemaakt van Dermalogica’s meest intensieve peeling, hoogactieve serums en geavanceerde apparatuur zoals wet/dry microdermabrasie (peeling), microcurrent (spierversteviging) en/of LED (collageen). Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!

€89 - 60 min

Losse behandelingen

Hieronder een overzicht van de losse behandelingen. Bij het kiezen van één van de bovenstaande Dermalogica behandelingen kun je Waxen of Verven gratis toevoegen in je geboekte behandeltijd.

Waxen

  • Wenkbrauwen €12,50
  • Bovenlip €12,50
  • Bovenlip + kin €17,50

Verven

  • Wenkbrauwen €12,50
  • Wimpers + wenkbrauwen €17,50

Waxen lichaam

  • Onder- of bovenbenen €25
  • Onder- + bovenbenen €49,95
  • Oksels €15
  • Bikinilijn V.A €15
  • Rug €32,50