OM ER GOED UIT TE ZIEN MOET JE HUID GEZOND ZIJN

Dermalogica hanteert al ruim 25 jaar deze filosofie bij de ontwikkeling van de producten. Daarom wordt ieder product ook samengesteld uit de beste en meest zuivere ingrediƫnten die verkrijgbaar zijn om de gezondheid van de huid te onderhouden en te verbeteren.

FACEMAPPING

Bij Skincare Katwijk wordt de huid gratis geanalyseerd met behulp van face mapping. Dit is een unieke vorm van huidanalyse die de huid in 14 zones verdeelt waarbij elke zone zeer nauwkeurig en professioneel wordt onderzocht. Het behandelplan wordt bijgehouden op jouw persoonlijke Face Mapping kaart. Op basis van dit plan krijg je een behandeling- en productadvies op maat.

HET RESULTAAT?

Een perfect verzorgde huid die de oorzaken van vroegtijdige veroudering krachtig kan weerstaan. Dermalogica is voor mannen en vrouwen en heeft producten voor gezicht, lichaam en haar.

DE FILOSOFIE ACHTER DERMALOGICA IS DAT DE HUID CONSTANT AAN VERANDERING ONDERHEVIG IS DOOR INTERNE EN EXTERNE FACTOREN

Huidcondities veranderen continue door verschillende factoren, zoals leeftijd, milieu, hormonen, omgeving en weersinvloeden. Het past daarom niet in onze filosofie om de huid levenslang of zelfs maar voor een maand te bestempelen als droog, vet of normaal. Daarom stellen we in overleg een persoonlijk verzorgingsprogramma samen, helemaal gebaseerd op de actuele conditie en behoefte van je huid.

Alle Dermalogica producten zijn niet-comedogeen (veroorzaken geen mee-eters) en zijn vrij van huid afsluitende minerale oliƫn en lanoline; daarnaast bevatten ze geen irriterende kunstmatige kleur- en geurstoffen of uitdrogende gedenatureerde alcohol.