Heb jij altijd al een gepersonaliseerde skin care routine willen hebben, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij het uitkiezen van gezichtsverzorging kun je verleid worden door een mooie verpakking, een pakkende reclame of een lekkere geur. Maar is er ooit wel eens écht naar jouw huid gekeken?

Als Dermalogica expert geef ik je de mogelijkheid om jouw eigen huid te leren kennen via een Face Mapping huidanalyse. Tijdens deze scan wordt de huid opgedeeld in verschillende zones. Iedere zone wordt nauwkeurig bekeken, zodat de huidconditie per zone in kaart kan worden gebracht. Op deze manier krijg jij inzicht in jouw persoonlijke huidbehoeften en raadt Dermalogica producten aan om deze specifieke behoeften effectief te behandelen. Een Face Mapping huidanalyse is gratis.

Face Mapping via een Dermalogica huidexpert.

Een Dermalogica huidexpert analyseert jouw huid en gebruikt een Skin Fitness Plan om de bevindingen uit de analyse te noteren. Tijdens de analyse delen ze jouw gezicht op in 14 zones, gebaseerd op de Chinese gelaatsdiagnostiek, die je helpt te ontdekken wat jouw huid nodig heeft. Vervolgens wordt in het Skin Fitness Plan jouw huidconditie per zone visueel genoteerd, zodat jij inzicht krijgt in je eigen huidconditie en -behoefte waardoor een gedetailleerd behandelplan met services en producten kan worden opgesteld. Ook kijken ze naar de connectie die de huidcondities van jouw verschillende zones hebben met bijvoorbeeld je levensstijl en geven ze hierop persoonlijk advies. Na de analyse worden er gerichte producten voor jou huidproblemen aangeraden, samen met bijpassende treatments en applicatietechnieken, die je helpen een op maat gemaakte skincare routine te creëren. Op die manier kan je huid optimaal profiteren van de hoge werkzame stoffen van de gekozen producten. De analyse duurt 10 minuten waarna je een gepersonaliseerde huidadvies ontvangt - en dat ook nog eens volledig gratis.

Face Mapping via de online tool

Via de online Face Mapping tool kun je snel en gemakkelijk een professionele huidanalyse uitvoeren vanuit het comfort van je eigen huis. Het begint met het nemen van een selfie waarna de tool jouw huid analyseert en vervolgens de belangrijkste aandachtspunten naar voren brengt zoals: dehydratatie, onzuiverheden of pigmentatie. Zodra de analyse is voltooid krijg je vanuit de online tool een aanbeveling van producten die bij jouw huidbehoefte passen. Wil je toch graag 1-op-1 advies, maar wel vanuit huis, dan kun je gemakkelijk een digital Face Mapping inboeken met een huidexpert via ZOOM.

Hoe vaak zou ik een Face Mapping huidanalyse moeten ondergaan?

Als dermalogica expert raadt ik aan om je huid ieder seizoen opnieuw te laten analyseren. Weersomstandigheden veranderen en daarmee ook jouw huidconditie en -behoefte! Daardoor kan het bijvoorbeeld noodzakelijk zijn om in de zomer producten met een vollere structuur te vervangen voor lichtere producten. Ook kan het gebruik van een booster of masker nodig zijn om de huid voldoende hydratatie te bieden gedurende bepaalde periodes van het jaar.